Πώς μπορώ να ανακυκλώσω

Πώς ανακυκλώνω τις συσκευές μου

Μικρές Συσκευές
καφετιέρες, σκούπες, υπολογιστές, πιστολάκι μαλλιών

Τοποθετήστε τις μικρές συσκευές σας (όπως καφετιέρες, σκούπες, υπολογιστές, πιστολάκι μαλλιών κα) στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης μικροσυσκευών στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε αλυσίδες super market, σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς αλλά και σε δημοτικά σημεία, όπως Δημαρχεία, ΚΕΠ και ΚΑΠΗ.
κάδος για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών
Πώς μπορώ να ανακυκλώσω - κάδοι ανακύκλωσης - μεγάλοι

Μεγάλες Συσκευές 
κουζίνες, πλυντήρια, κλιματιστικά

Τις μεγάλες συσκευές (όπως ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, κλιματιστικά) μπορείτε να τις ανακυκλώσετε κατόπιν συνεννόησης με τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με τον Δήμο σας ή καλώντας μας στο 210-5319780.

https://www.traditionrolex.com/29

Πώς ανακυκλώνω τις λάμπες μου

Οι λάμπες συλλέγονται σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης. Οι ειδικοί κάδοι είναι τοποθετημένοι σε καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καταστήματα πώλησης λαμπτήρων, αλυσίδες super market, σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς αλλά και σε δημοτικά σημεία, όπως Δημαρχεία, ΚΕΠ και ΚΑΠΗ
Είναι σημαντικό να τοποθετείτε τις λάμπες στους ειδικούς κάδους με προσοχή για να μη σπάσουν και χωρίς τη συσκευασία τους. Ειδικά, οι ευθύγραμμοι λαμπτήρες τοποθετούνται ξεχωριστά στο πίσω μέρος του ειδικού κάδου.


Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τις λάμπες που ανακυκλώνονται, η συσκευασία τους έχει το σήμα του διαγραμμένου κάδου.

Πώς μπορώ να ανακυκλώσω - κάδοι ανακύκλωσης - λαμπτήρες
Ανακύκλωση συσκευών - Λαμπτήρες - Λαμπτήρες Φθορισμού

Ανακυκλώνονται όλοι οι λαμπτήρες οικονομίας, φθορισμού, καθώς και οι λαμπτήρες ατμών νατρίου χαμηλής ή υψηλής πίεσης, ατμών υδραργύρου υψηλής πίεσης και οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED.*

Δεν συλλέγονται οι λαμπτήρες πυρακτώσεως και αλογόνου.

 

*τα παραπάνω είδη πηγάζουν από μη εξαντλητικό κατάλογο

 

Πώς ανακυκλώνω τα δοχεία τόνερ και μελανιών μου

Τα δοχεία τόνερ και μελανιών μπορείτε να τα ανακυκλώσετε, είτε άδεια είτε γεμάτα, στους ειδικούς κάδους συλλογής στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε αλυσίδες super market, αλλά και σε δημοτικά σημεία, όπως Δημαρχεία, ΚΕΠ και ΚΑΠΗ.

Ανακύκλωση συσκευών - Γίνε συνεργάτης - δοχεία μελανιών & toner