Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης!

18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης!

 

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας, το Σάββατο 18 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, κάλεσε τους δημότες της πόλης να ανακυκλώσουν τις παλιές ξεχασμένες ηλεκτρικές μικροσυσκευές!

Πιο συγκεκριμένα, η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. βρέθηκε στην πλατεία Εσπερίδων, από τις 10:00 το πρωί έως τις 18:00 με το «Σημείο Ανακύκλωσης», καλώντας τον κόσμο να ανακυκλώσει παλιούς φορτιστές και κινητά τηλέφωνα, χαλασμένα ακουστικά, ηλεκτρικά σίδερα, μιξεράκια, οποιαδήποτε συσκευή μπαίνει στην πρίζα ή λειτουργεί με μπαταρία! Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές βρήκαν θέση στον κάδο της Ανακύκλωση Συσκευών, καθώς μπορούν να ανακυκλωθούν και να προστατέψουν το περιβάλλον από ρυπογόνες ουσίες.

Οι δημότες ενημερώθηκαν τόσο για την δυνατότητα που τους παρέχει ο Δήμος Γλυφάδας για παραλαβή μεγάλων συσκευών από το χώρο τους, όσο και για τα σημεία ανακύκλωσης που μπορούν να αναζητήσουν στην περιοχή τους.

Η συμμετοχή στην ανακύκλωση ήταν μεγάλη και το επόμενο διάστημα θα επαναληφθεί αντίστοιχη ενέργεια!

 

 

Περισσότερα

Πλήθος ενεργειών την άνοιξη!

Δυναμικό παρόν είχε η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε ενέργειες σε όλη την Αθήνα, την άνοιξη.  Don’t drop festival- Αγορά Κυψέλης Στις 27 και 28 Απριλίου,

Σκέψου πριν τις απορρίψεις…

Οι παλιές συσκευές και οι καμένοι λαμπτήρες έχουν ψυχή. Γιατί να μην τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία; Το 2017 ο πλανήτης παρήγαγε 44,7 εκατ. μετρικούς