Πλήθος ενεργειών την άνοιξη!

Δυναμικό παρόν είχε η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε ενέργειες σε όλη την Αθήνα, την άνοιξη.

 Don’t drop festival- Αγορά Κυψέλης

Στις 27 και 28 Απριλίου, η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. βρέθηκε στην αγορά Κυψέλης, στο 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας “Don’t drop festival”, που διοργανώθηκε από το skywalker υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Εκεί πλήθος επισκεπτών, ιδιαίτερα μαθητές σχολείων, ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και είχαν την ευκαιρία να ανακυκλώσουν τις συσκευές τους στον κάδο που βρέθηκε στο σημείο.

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στις 28-29-20 Απριλίου, και την Πρωτομαγιά, η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στο άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος», στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Η ομάδα της Ανακύκλωση Συσκευών υποδέχθηκε τους επισκέπτες της έκθεσης και τους ενημέρωσε για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, λαμπτήρων και δοχείων τόνερ και μελανιών καθώς και για τα σημεία ανακύκλωσης που μπορούν να βρουν σε κάθε σημείο της Αττικής.

Bio Festival

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στο Bio Festival 6-8 Μάιου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.  Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και να ανακυκλώσουν τις μικροσυσκευές τους στον κάδο που τους περίμενε στην έκθεση.

 

 

 

Δείτε εδώ που μπορείτε να ανακυκκώσετε τις ηλεκτρικές συσκευές, τους λαμπτήρες  και τα δοχεία τόνερ και μελανιών σας!

 

Περισσότερα

Σκέψου πριν τις απορρίψεις…

Οι παλιές συσκευές και οι καμένοι λαμπτήρες έχουν ψυχή. Γιατί να μην τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία; Το 2017 ο πλανήτης παρήγαγε 44,7 εκατ. μετρικούς

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης!

18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης!   Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας, το Σάββατο 18 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, κάλεσε