Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στην Attica Green Expo

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετείχε στις 3 και 4 Ιουνίου, στην 1η Πράσινη Έκθεση «Attica Green Expo», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., το διήμερο αυτό υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο της και μέσω ενός διαδραστικού ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού (Virtual Reality), μικροί και μεγάλοι, ανακάλυψαν πως μπορούν να «ανακυκλώσουν» τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ενός σπιτιού, κερδίζοντας αναμνηστικά δώρα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γύρω από περιβαλλοντικά θέματα καθώς και για την συμβολή της εταιρείας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στα θέματα ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας.

Περισσότερα

Σκέψου πριν τις απορρίψεις…

Οι παλιές συσκευές και οι καμένοι λαμπτήρες έχουν ψυχή. Γιατί να μην τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία; Το 2017 ο πλανήτης παρήγαγε 44,7 εκατ. μετρικούς

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης!

18 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης!   Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας, το Σάββατο 18 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης, κάλεσε