Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στα Environmental Awards 2022

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στα Environmental Awards 2022 - Κεντρική Εικόνα

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στα Environmental Awards 2022

 

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. έδωσε δυναμικό παρών ως Χρυσός Χορηγός,  στα Environmental Awards 2022, τα βραβεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το «πράσινο επιχειρείν» και αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία.

 

Στελέχη της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. πραγματοποίησαν απονομές σχετικές με την Κυκλική Οικονομία, την Περιβαλλοντική Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τις Βιώσιμες Επιχειρήσεις.

Στην κατηγορία της Κυκλικής Οικονομίας η κα. Κατερίνα Γκαμηλιάρη, Εμπορική Διευθύντρια, απένειμε  βραβεία στο Δήμο Κατερίνης και στην Διαχειριστική Απορριμμάτων Ηλείας Α.Ε. (Δ.Α.Η. Α.Ε.) για τις πρακτικές μείωσης, επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης αποβλήτων που εφαρμόζουν.

Στην κατηγορία Environmental CSR, ο κος. Χάρης Αγγελακόπουλος, Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας, απένειμε το βραβείο στην Coca Cola Τρία Έψιλον, για την ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Στην κατηγορία Sustainable Business, ο Διευθυντής Παραγωγών Η.Η.Ε. & Ψηφιακού Μετασχηματισμού,  κος. Ευθύμιος Τσουκαλάς, απένειμε το βραβείο στην Schneider Electric, για την υλοποίηση δράσεων με στόχο την μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στην αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας.

 

Ο κος. Χάρης Αγγελακόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη της εκδήλωσης, συνεχάρη τις εταιρείες για το έργο και τη συμμετοχή τους στο θεσμό των «Environmental Awards», ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα των στοχευμένων δράσεων των επιχειρήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

What

How

do I recycle my appliances

How

How

do I recycle my lamps

Where

Where

can I recycle