Πώς ανακυκλώνω τις συσκευές μου

Μικρές Συσκευές

Μπορείτε να παραδώσετε τις μικρές συσκευές (όπως καφετιέρες, σκούπες, υπολογιστές, μικρές τηλεοράσεις κα) στα καταστήματα που πωλούν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, σε αλυσίδες super market, αλλά και σε συμβεβλημένα δημοτικά σημεία, όπως δημαρχεία, ΚΕΠ και ΚΑΠΗ.

 

 

 

 

Μεγάλες Συσκευές

Όσον αφορά στις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές (όπως ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, ογκώδεις τηλεοράσεις) τις δίνετε για ανακύκλωση στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών απο όπου αγοράσατε τη νέα σας ηλεκτρική συσκευή ή μπορείτε να καλέσετε στο δήμο της περιοχής σας για να συνεννοηθείτε για τη μέρα και την ώρα αποκομιδής της συσκευής σας.

Για να σας διευκολύνουμε να διαχωρίσετε τις μικρές από τις μεγάλες συσκευές, θεωρείστε ως μικροσυσκευή οποιοδήποτε είδος μπορείτε να το μεταφέρετε με τα χέρια σας. Το άνοιγμα του κάδου για τις μικροσυσκευές είναι 43 x45cm.

 

Πριν την απόρριψη της ηλεκτρονικής σας συσκευής σε κάδο μας ή την παράδοσή της στο δήμο ή άλλο συνεργάτη μας, παρακαλείστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαγράψει οριστικά τα προσωπικά/ευαίσθητα δεδομένα* που περιέχονται σε αυτή.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν διαρροή τους.

 * όπως ορίζονται από τον κανονισμό ΕΕ 2016/679

 

Δείτε πώς ανακυκλώνονται οι λάμπες

What

ΤΙ

μπορώ να ανακυκλώσω;

How

ΠΩΣ

μπορώ να ανακυκλώσω;

Where

ΠΟΥ

μπορώ να ανακυκλώσω;