Ιούνιος 2020: Παραμείναμε σπίτι, αλλά συνδεδεμένοι & παραγωγικοί

Ιούνιος 2020: Παραμείναμε σπίτι, αλλά συνδεδεμένοι & παραγωγικοί - Κεντρική Εικόνα

Στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε στην αγορά η κρίση του κορονοϊού, η ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητη, καθώς η ανακύκλωση είναι μέρος της επιχειρηματικής αλυσίδας. Οι βασικές της δραστηριότητες δοκιμάστηκαν. Τα καταστήματα έκλεισαν, οι μεταφορές περιορίστηκαν και οι μονάδες επεξεργασίας περιέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των κανόνων ασφαλείας. Όμως, στο μέτρο του δυνατού, η Ανακύκλωση Συσκευών και οι συνεργάτες μας καταφέραμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις δεσμεύσεις μας για σωστή διαχείριση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων κατά το κρίσιμο δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου.

 

Το δύσκολο αυτό δίμηνο ήμασταν στις επάλξεις και συλλέξαμε 6,168 τόνους ΑΗΗΕ, τα δύο τρίτα του αντίστοιχου περσινού διαστήματος, αλλά μια ποσότητα που δεν αναμενόταν τόσο υψηλή.

 

Μείωση στη συλλογή έδειξαν οι περισσότερες κατηγορίες συσκευών. Αυτές που  επηρεάστηκαν στο μεγαλύτερο βαθμό ήταν ο πάγιος ηλεκτρονικός εξοπλισμός από τις επιχειρήσεις και τα επαγγελματικά μηχανήματα. Ωστόσο υπήρξαν και περιπτώσεις συσκευών που η συλλογή τους έδειξε θετικό πρόσημο. Η κατηγορία που παρουσίασε ιδιαίτερα αυξημένη συλλογή ήταν ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός. Μικρή αύξηση σημείωσαν και οι τηλεοράσεις. Όπως φαίνεται, το lockdown δημιούργησε την ανάγκη για ψυχαγωγία, με αποτέλεσμα την αντικατάσταση των παλιότερων δεκτών.

 

Τα παραπάνω αποτελέσματα δε θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη συμβολή των συνεργατών και των εργαζομένων της Ανακύκλωση Συσκευών. Η ομαλή λειτουργία της εταιρείας έγινε δυνατή εφαρμόζοντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και με τη συνδρομή της τεχνολογίας. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε γρήγορα στα νέα δεδομένα και οι εργαζόμενοι αποκτήσαμε πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο από τους υπολογιστές μας σε οποιαδήποτε τοποθεσία, ενώ συνεχίσαμε να λαμβάνουμε όλα τα τηλέφωνα των συνεργατών στο κινητό μας. Έτσι παραμείναμε συνδεδεμένοι και παραγωγικοί.  

What

ΤΙ

μπορώ να ανακυκλώσω;

How

ΠΩΣ

μπορώ να ανακυκλώσω;

Where

ΠΟΥ

μπορώ να ανακυκλώσω;