Οκτώβριος 2019: Πληροφοριακό Σύστημα Ασφάλειας και Εχεμύθειας

Φέτος συμπληρώνουμε 10 χρόνια από τη δημιουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής (ΠΣΑΕ) για την υποβολή μηνιαίων δηλώσεων διάθεσης ΗΗΕ.  Πρόκειται για ένα πληροφοριακό σύστημα φιλικό προς τον χρήστη, που εξασφαλίζει απόλυτα το απόρρητο των υποβαλλόμενων στοιχείων. Μέσα στα χρόνια, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε προχωρήσει στην ενσωμάτωση πολλών πρόσθετων υπηρεσιών, όπως σύνδεση με το Εθνικό μητρώο Παραγωγών, παροχή online στατιστικών στοιχείων, ηλεκτρονική τιμολόγηση, ενημέρωση μέσω μηνυμάτων και ανακοινώσεων, ενσωμάτωση εργαλείων κατηγοριοποίησης ΗΗΕ, έκδοση βεβαιώσεων συμμετοχής στο σύστημά μας.

 

Στo πλαίσιo της συνεχούς αναβάθμισης του ΠΣΑΕ, από τον Αύγουστο του 2019, μπορείτε να βρείτε στην εφαρμογή αναλυτικό οπτικοακουστικό υλικό που σας βοηθάει στην πλοήγηση και τη σωστή συμπλήρωση των δηλώσεων. Ασφαλώς δύο εξειδικευμένοι εργαζόμενοι της εταιρείας μας είναι πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουν σε απορίες και οποιοδήποτε θέμα αφορά στην υποβολή των δηλώσεων.

 

Σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για να καλύψουμε ακόμη μια βασική ανάγκη σας. Όλες οι λειτουργίες του ΠΣΑΕ θα είναι συμβατές με τους γνωστούς browsers: edge, firefox και chrome.

What

ΤΙ

μπορώ να ανακυκλώσω;

How

ΠΩΣ

μπορώ να ανακυκλώσω;

Where

ΠΟΥ

μπορώ να ανακυκλώσω;