Νοέμβριος 2015: Ο ΣΚΑΙ και η Ανακύκλωση Συσκευών μαζί στην Ελευσίνα

Νοέμβριος 2015: Ο ΣΚΑΙ και η Ανακύκλωση Συσκευών μαζί στην Ελευσίνα - Κεντρική Εικόνα

Tο Σάββατο 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε δράση για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης για την ανακύκλωση του ΣKAI, της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Οι πολίτες έφταναν από νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα προκειμένου να ανακυκλώσουν όλων των ειδών τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί γονείς συμμετείχαν στη δράση με τα παιδιά τους, δίνοντας ένα σπουδαίο παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης. Δύο τυχεροί που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, απαντώντας σε 4 απλές ερωτήσεις για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και συσκευασιών, μετά από κλήρωση θα κερδίσουν από ένα ποδήλατο IDEAL.

Στην εκδήλωση, έγινε, επίσης, ενημέρωση από την ΕΕΑΑ για το πώς ανακυκλώνονται σωστά οι συσκευασίες.

Η δράση αυτή κατέδειξε ότι οι πολίτες μπορούμε να κινητοποιηθούμε για να γίνει η ανακύκλωση πράξη. Ωστόσο, δυνατότητα ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών μας έχουμε καθημερινά, καθώς υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο σημείων ανακύκλωσης σε 11,500 καταστήματα και πολλούς δήμους σε όλη την Ελλάδα.

What

ΤΙ

μπορώ να ανακυκλώσω;

How

ΠΩΣ

μπορώ να ανακυκλώσω;

Where

ΠΟΥ

μπορώ να ανακυκλώσω;