Μάιος 2015: Ο ΣKAΪ και η Ανακύκλωση Συσκευών μαζί στο Badminton

Μάιος 2015: Ο ΣKAΪ και η Ανακύκλωση Συσκευών μαζί στο Badminton - Κεντρική Εικόνα

Mε πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαῒου δράση για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρονικών συσκευών, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης για την ανακύκλωση του ΣKAI, της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο του Badminton στο Γουδί ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι πολίτες συνέρρεαν από νωρίς το πρωί προκειμένου να ανακυκλώσουν τις παλιές τους συσκευές, κινητά τηλέφωνα, οικιακές μικροσυσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τηλεοράσεις στους ειδικούς κάδους της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ. Οι συσκευές γέμισαν δύο κοντέινερ, τα οποία και μεταφέρθηκαν στη μονάδα ανακύκλωσης ηλεκτρικών ειδών ΒΙΑΝΑΤΤ στον Ασπρόπυργο.

Στην εκδήλωση, έγινε, επίσης, ενημέρωση από την ΕΕΑΑ για το πώς ανακυκλώνονται σωστά οι συσκευασίες.

 Η δράση αυτή κατέδειξε ότι οι πολίτες μπορούμε να κινητοποιηθούμε για να γίνει η ανακύκλωση πράξη. Ωστόσο, δυνατότητα ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών μας έχουμε καθημερινά, καθώς υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο σημείων ανακύκλωσης σε 11,500 καταστήματα και πολλούς δήμους σε όλη την Ελλάδα.

What

ΤΙ

μπορώ να ανακυκλώσω;

How

ΠΩΣ

μπορώ να ανακυκλώσω;

Where

ΠΟΥ

μπορώ να ανακυκλώσω;