Οκτώβριος 2011: Ξεκίνησε η δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών στους Αγίους Θεοδώρους.

Εκστρατεία ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών διοργανώνεται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας από 10 μέχρι 23 Οκτωβρίου 2011.

 

Ένα ειδικά διαμορφωμένο CONTAINER θα βρίσκεται το ανωτέρω διάστημα απέναντι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο παραπλεύρως του Ταχυδρομείου, προκειμένου οι κάτοικοι να αφήνουν τις χαλασμένες ηλεκτρικές τους συσκευές.

 

Διαφορετικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί, ώστε να γίνει κατανοητή η χρησιμότητα της ανακύκλωσης για το περιβάλλον. Η αρχή έγινε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 11.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο σε μια εκδήλωση που έχει επιμεληθεί προσωπικά η Διευθύντρια του 1ο Δημοτικού Σχολείου κα Μαυροματίδου, γνωστή στην τοπική κοινωνία για το εθελοντικό της έργο και περιελάμβανε οπτικοακουστικό υλικό και σύντομη παρουσίαση από τον κ.Αλούκο, Εντεταλμένο Σύμβουλο της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. γύρω από τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

 

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που αξίζει συγχαρητηρίων. Ένα μεγάλο μπράβο στους διευθυντές, τους δασκάλους και τους μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν, καθώς και στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Novel918 και την ηλεκτρονική εφημερίδα www.e-istos.gr., που είχαν την πρωτοβουλία για αυτή τη δράση.

What

ΤΙ

μπορώ να ανακυκλώσω;

How

ΠΩΣ

μπορώ να ανακυκλώσω;

Where

ΠΟΥ

μπορώ να ανακυκλώσω;